Feelings 特效深層滋潤髮膜

 
HKD$188.00
產品價格積分: 1880 點
購買此產品可獲積分: 94 點
有存貨
+
  • Pinterest

Feelings Deep Moisture Masque
容量: 500ml
功能/效果:
日本Feelings 特效深層滋潤髮膜適合乾性、染髮、電髮或負離子直髮後的人仕使用。
含豐富氨基酸角質蛋白,能有效鞏固頭髮內部結構,增加髮質的彈性。
另含活躍水份粒子,比其他一般的焗油更能快速將頭髮所需的水份和營養帶進髮芯,極速修護乾性甚至極度受損髮質無需加熱亦能發揮其卓越效果,立刻解除纏結,高效防止頭髮折斷及開叉,使粗硬頭髮回復柔軟,鬆散頭髮回復貼服,以及為暗啞頭髮回復光澤,只需一星期一次已經能達至理想效果。
使用方法:
先用洗髮水把頭髮洗淨,不用加護髮素,抹去頭髮上的多餘水份,將適量的護髮焗油倒於掌心,均勻地塗抹在頭髮上,避免塗抹於髮根部份,然後輕輕搓揉按摩頭髮一至兩分鐘,然後等20分鐘後沖水即可,沖水時不需使用洗髮水。
我一星期用一次
用咗幾次後會明顯覺得髮質變得好咗 ^0^
頭髮無咁打結,手指可以順滑直到髮尾 (以前都會卡住 XD)
Good product ! Feeling great after use !!!!!
之前D頭髮好乾, 試用咗佢三兩次之後頭髮柔順咗好多,幾好用,又唔貴,推介比長頭髮0既朋友仔吖!!!!!
對此商品作出評論
請輸入驗證碼
請輸入驗證碼